VNC houdt KLC aan Cao

24 jun. 2014

Onlangs heeft de VNC ontdekt dat KLC zich niet aan de in april van dit jaar gemaakte Cao afspraken houdt. Het blijkt dat KLC in plaats van 12 uur basisrust in Amsterdam nog steeds de oude tijd van 11,5 uur aanhoudt. De VNC heeft hierover uiteraard aan de bel getrokken bij KLC en
Onlangs heeft de VNC ontdekt dat KLC zich niet aan de in april van dit jaar gemaakte Cao afspraken houdt. Het blijkt dat KLC in plaats van 12 uur basisrust in Amsterdam nog steeds de oude tijd van 11,5 uur aanhoudt.

De VNC heeft  hierover uiteraard aan de bel getrokken bij KLC en het blijkt dat de gemaakte afspraken nog niet bij alle afdelingen van KLC duidelijk waren...
Compensatie gevraagd
KLC heeft aangegeven dat het nog vier weken lang duurt voordat dit geheel aangepast is. De VNC is op dit moment nog in onderhandeling met KLC over hoe dit dan gecompenseerd gaat worden. Tenslotte is een Cao er om je er aan te houden en bij afwijking is een compensatie wat ons betreft op zijn plaats. Zodra wij hier uitsluitsel over hebben dan horen jullie dit direct van ons.
Houd je basisrust dus in de gaten en meld eventuele fouten bij KLC. Mochten jullie nog vragen hebben, neem dan contact op met ons.
Sectiebestuur KLC

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA