• home
  • Actueel
  • VNC en KLC scherp op terreurdreiging Brussel

VNC en KLC scherp op terreurdreiging Brussel

23 nov. 2015

Zoals jullie weten, is er recent terreurdreiging geweest in Hannover en nog steeds in Brussel. Momenteel zijn er in Brussel vanuit de overheid maatregelen van kracht. De VNC ontvangt verschillende verontruste signalen van KLC collega’s, wat begrijpelijk is omdat KLC nachtstops in Brussel heeft.
De VNC heeft nauw contact met KLC en het bedrijf benadrukt dat de situatie in BRU (en de rest van de wereld) dagelijks streng in de gaten wordt gehouden door bedrijfsbeveiliging (Security Services). Zo is er afgelopen weekend voor BRU besloten om tijdelijk niet in het hotel in de stad maar op de airport te verblijven.

Luisterend oor
KLC heeft n.a.v. de oproep van de VNC gisteren het korps geïnformeerd en hierbij aangegeven dat er altijd een CCM beschikbaar is om vragen te beantwoorden en uitleg te geven. Wij hebben ook de afspraak met KLC om alle zorgen en vragen (anoniem) aan hen te overleggen. Mochten jullie vragen hebben of behoefte aan een luisterend oor, schroom niet om je CCM of ons te benaderen.

Tot slot, bedrijfsbeveiliging houdt risk assessments en bepaalt aan de hand daarvan of wij wel of niet zullen verblijven en/of vliegen naar Brussel en andere bestemmingen. Mochten er wijzigingen zijn in uitslagen van assessments dan wordt de betreffende crew hiervan direct op de hoogte gebracht.

KLC sectiebestuur
 

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA