• home
  • Actueel
  • VNC dringt aan op ontheffing crew van antigeen(snel)testen vanaf buitenstations

VNC dringt aan op ontheffing crew van antigeen(snel)testen vanaf buitenstations

21 jan. 2021
De VNC heeft er in Den Haag, bij de Tweede Kamerleden, op aangedrongen om bemanningsleden te ontheffen van de antigeen(snel)test vanaf buitenstations. Vanochtend is er een debat over het aanscherpen van coronamaatregelen.

We hebben de volksvertegenwoordigers met klem gevraagd vooral af te zien van sneltesten voor crews voorafgaand aan homebound vluchten. Als de Nederlandse overheid dit niet zou doen geeft zij potentieel KLM de fatale nekslag en zet de toekomst van KLM en tienduizenden werknemers serieus op het spel. Ondanks dat dit besluit van de overheid in mindere mate gevolgen heeft voor KLC heeft het wel degelijk impact op de operatie, omdat nachtstops niet gevlogen kunnen worden. In een interview op NOS Radio 1 hoor je VNC bestuurder Ingrid Brama hierover aan het woord. Klik hier voor uitzending gemist en scrol 10 minuten door voor het betreffende interview dat vanochtend om 7.10 uur plaatsvond.

KLM sectiebestuur

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA