VNC deelt December-Dopperflessen uit!

3 dec. 2018
In het kader van de December-feestmaand hebben we een leuke actie gepland voor onze leden. Sinds kort krijgen alle nieuwe VNC-leden een Dopper-fles in hun welkomstpakket met daarop het VNC-logo. We kregen daar veel positieve reacties op, ook van collega’s die al jaren lid bij ons zijn. Het leek ons dan ook een heel leuk idee om in de December-feestmaand al onze leden een Dopperfles cadeau te doen.
Als het goed is hebben alle VNC-leden inmiddels een feestkaart in de bus gehad die in te wisselen is tegen een Dopperfles  

Uitdeel-actie op verschillende locaties
Aangezien we leden hebben van verschillende maatschappijen die zich ook op verschillende locaties aan – en afmelden ligt er logistiek een uitdaging om iedereen van een fles te voorzien.

We hebben geregeld dat de easyJet-leden hun fles kunnen ophalen in de easyJet crewroom op 4, 5 en 6 december van 06:00 tot 18:00 uur.

Voor KLM-, KLC- en transavia-leden (met basis Amsterdam) staan we van maandag 10 t/m zondag 16 december elke dag van 07:00 tot 19:00 uur rond het Bemanningencentrum.

De transavianen die Eindhoven of Rotterdam als basis hebben kunnen hun fles ophalen tijdens de info-sessies die daar worden georganiseerd:
Dinsdag 18 december Eindhoven Airport, vergaderzalen La Place, zaal 2 van 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 19 december Rotterdam-The Hague Airport, Gate 72 van 10:00 – 17:00 uur

Neem dus op de betreffende data de feestkaart die je van ons in de bus hebt ontvangen mee en ruil deze in voor een VNC Dopperfles. Helaas moeten we streng zijn: zonder kaart wordt de fles niet mee gegeven.

VNC-leden die onverhoopt geen feestkaart hebben ontvangen verzoeken wij contact op te nemen met ons secretariaat via secretariaat@vnconline.nl.

Wij hopen dat iedereen veel plezier zal hebben van de Dopperfles en namens alle VNC medewerkers: hele fijne feestdagen gewenst!

VNC bestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA