VNC belastingservice tot april volgeboekt

6 mrt. 2014

Er wordt gretig gebruik gemaakt van de gratis VNC belastingservice: tot eind maart is de dagelijkse agenda van onze deskundige belastingconsulent Gerard Reezigt-Hazes volgeboekt. Geen nood als je nog gebruik wilt maken van zijn hulp: als je niet in staat bent je aangifte voor de verplichte
Er wordt gretig gebruik gemaakt van de gratis VNC belastingservice: tot eind maart is de dagelijkse agenda van onze deskundige belastingconsulent Gerard Reezigt-Hazes volgeboekt. Geen nood als je nog gebruik wilt maken van zijn hulp: als je niet in staat bent je aangifte voor de verplichte inleverdatum van 1 april 2014 in te vullen kun je heel eenvoudig uitstel vragen. Bel de belastingdienst 0800-0543 en houd  je BSN bij de hand, opgaaf van reden is niet nodig.

Afspraak maken
Vervolgens bel je met de VNC belastingservice (020 5020480) voor een afspraak na 31 maart. Je ontvangt dan - digitaal - informatie over wat je nodig hebt voor je bezoek aan de VNC belastingconsulent. Ons advies is om dit vooraf zorgvuldig door te lezen. Beschik je niet over alle informatie die gevraagd wordt en dus noodzakelijk is, dan kan je op dat moment helaas niet geholpen worden.

Buiten het invullen van je aangifte voor de Inkomstenbelasting en de voorlopige teruggave, kun je ook een afspraak maken voor onder andere: aanvragen zorg- en huurtoeslag; vragen omtrent aan- en verkoop huis; aanvragen kinderopvangtoeslag; voorlopige toeslag aanvragen en wijzigen en andere financiële zaken. Een afspraak duurt zo'n drie kwartier.

Verantwoordelijkheid
Je blijft altijd zelf verantwoordelijk voor je belastingopgave. Mocht de belastingdienst vragen stellen of wil je beroep tegen een naheffing instellen, dan ben je ook hiervoor zelf verantwoordelijk. 

VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA