VNC/Alpe d'HuZes: we zijn gestart!

5 jun. 2013

We zijn gestart! Op de Alpe d'Huez prijkt de VNC vlag! Vandaag en morgen gaan duizenden mensen onder wie een aantal collega's al lopend of fietsend de berg op. Zij zullen een immens grote prestatie proberen te leveren voor het goede doel: Alpe d'HuZes. Bestuurslid Nol Visser is er als
 

We zijn gestart!

Op de Alpe d'Huez prijkt de VNC vlag! Vandaag en morgen gaan duizenden mensen onder wie een aantal collega's al lopend of fietsend de berg op. Zij zullen een immens grote prestatie proberen te leveren voor het goede doel: Alpe d'HuZes. Bestuurslid Nol Visser is er als vrijwilliger (in eigen tijd) bij en ondersteunt de deelnemers.
 

Doel van de sportieve prestatie is om zoveel mogelijk geld binnen te halen ter ondersteuning van onderzoek naar kanker in de hoop deze verschrikkelijke ziekte te kunnen bestrijden.

 

Steunpunt VNC
Het is voor het eerst dat de VNC met een eigen steunpunt voor haar leden en anderen op de Alpe staat. Het mooie plaatje is geschoten ter hoogte van de berg bij Le Marmotte. Hier kan men bijkomen met een natje en een droogje en uiteraard alle andere steun die je nodig hebt voor de klim van de laatste kilometers steil naar boven. De plek is herkenbaar en alles staat in het teken van 'samen sterk'!

VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA