• home
  • Actueel
  • VNC aanbieding in Ibis Amsterdam Airport hotel

VNC aanbieding in Ibis Amsterdam Airport hotel

10 mrt. 2014

Door de NSS top is Schiphol rondom 22 t/m 26 maart slecht bereikbaar. Leden zijn verontrust over tijdig aanmelden voor vluchten en FS trainingen. De VNC heeft in samenwerking met het Ibis Amsterdam Airport Hotel speciaal voor haar leden* een aantrekkelijke deal (die ook na de top geldig
Door de NSS top is Schiphol rondom 22 t/m 26 maart slecht bereikbaar. Leden zijn verontrust over tijdig aanmelden voor vluchten en FS trainingen. De VNC heeft in samenwerking met het Ibis Amsterdam Airport Hotel speciaal voor haar leden* een aantrekkelijke deal (die ook na de top geldig blijft).

Ibis Amsterdam Airport Hotel heeft ten behoeve van collega's die een heenkomen zoeken tijdens de nucleaire topspeciaal een aantal kamers in optie.

HotelVNC lid prijs


Ontbijtprijs


Tijden

Ibis Hotel Amsterdam Airport

Night use€62,00 single

€72,00 double


Inclusief


15:00-12:00

Ibis Hotel Amsterdam Airport

Day use€40,00 single & double


Exclusief


10:00-18:00

Ibis Hotel Amsterdam Airport

Park Sleep Fly€92,00 single

€102,00 double


Inclusief


15:00-12:00

Ibis Budget Amsterdam Airport

Night use€52.50 single

€60,00 double


Inclusief


15:00-12:00

Let op: de prijzen zijn gegarandeerd lage prijzen. Het is echter mogelijk dat op het moment dat je reserveert via de Ibis hotel website er een tijdelijk goedkopere aanbieding is. Wij adviseren daarom altijd eerst de website te checken. http://www.ibis.com/nl/hotel-0649-ibis-amsterdam-airport/index.shtml

Aanvullende voordelen VNC leden bij kamer in Ibis Amsterdam Airport:
- Gratis Wifi;
- Gratis gebruik van fitness ruimte;
- Gratis gebruik van de crewlounge (inclusief koffie, thee, water en fruit);
- 30% korting op lunch, diner en drankjes in de bar (exclusief ontbijt en vending machines of take away);
- Gratis gebruik van de dagelijkse shuttlebus van en naar Schiphol Plaza van 05.00 tot 01.00 uur meerdere malen per uur.

Reserveren
Zoek en boek mobiel via ibis.mobi of via iPhone-/Android-apps of via telefonisch (+31)207219170. Reserveren alleen onder vermelding van 'VNC'.

Houdt websites werkgever ook in de gaten
Naast het regelen van goedkope overnachtingen is er eerder door de VNC ook al een brief gestuurd aan alle werkgevers van onze leden (ArkeFly, KLC, KLM en transavia.com) met het verzoek om duidelijke communicatie en eventuele passende maatregelen. Het kan in deze zeer uitzonderlijke situatie niet zo zijn dat er slechts wordt gewezen op de eigen verantwoordelijkheid van cabinepersoneel inzake het tijdig melden. Houd dus de website van jouw werkgever in de gaten voor nieuws en eventuele route- en transportadviezen en/of aanpassingen van vluchtschema's.

VNC bestuur

 

*Bij het reserveren zal er een ledencontrole plaatsvinden.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA