• home
  • Actueel
  • VNC aan de slag met onacceptabele restricties KLM crew

VNC aan de slag met onacceptabele restricties KLM crew

25 mrt. 2020
De VNC heeft gisterenavond nog aan de bel getrokken bij KLM IFS vanwege onacceptabele restricties die wij via onze leden te horen krijgen. Zo krijgt de huidige crew in Singapore een sleutel die eenmalig te gebruiken is en dat tijdens een stop van 55 uur!

Wij hebben van KLM onmiddellijk passende maatregelen geeist er is nu besloten geen lange stops meer te doen op SIN.

Verder bereiken ons signalen dat crew in Paramaribo niet meer van de etage af mag en er voedseltekort te dreigt en ook op Bonaire worden verregaande restricties gesteld aan crew. We hebben ook dit bij het MT aangekaart met het zeer dringende verzoek om de VNC per mail kenbaar te maken wat de restricties voor de crew zijn per slipstation. Zodra we dit duidelijk hebben, vragen we zo spoedig mogelijk overleg aan over de huidige en toekomstige schema’s. Hoe het nu op sommige slipstations gaat, kan en mag niet zo zijn.

KLM Bestuur

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA