• home
  • Actueel
  • VNC 70 jaar: maak kans op een jaar gratis lidmaatschap

VNC 70 jaar: maak kans op een jaar gratis lidmaatschap

25 aug. 2016

Vrijdag 26 augustus bestaat de VNC exact 70 jaar. Om dit platina jubileum niet helemaal onopgemerkt voorbij te laten gaan, delen we morgen op onze verjaardag een kleine traktatie op het BMC en andere Crew Centers. Bovendien maak je kans op een jaar gratis lidmaatschap als jij de verborgen, speciale actiesticker daarbij ontvangt!
Juist in deze moeilijke tijden geldt onze jarenlange slogan 'Samen Sterk' meer dan ooit. Het VNC bestuur bedankt daarom alle leden van alle secties voor hun lidmaatschap en het daarmee gestelde vertrouwen in de KLM, KLC, transavia, TUI en easyJet bestuurders/collega's en de vaste medewerkers van de VNC.

Door en voor cabinepersoneel

Ook is een dankbetuiging op zijn plek aan de door de 70 jaren heen actieve VNC leden die de arbeidsvoorwaarden en belangen van het cabinekorps met verve behartigen en uitdragen. Denk aan de cabinecollega's in onder andere de Ondernemingsraad; de Groepscommissie; het Bestuur Ledenraad; de Ledenraadsleden; het team op de servicedesk, de redactie van het VNC Magazine; het scholingsteam; de vele werkgroepdeelnemers en de voorgaande bestuurders.

Mede dankzij hun inzet staat de VNC organisatie als een huis en zijn we al die jaren al een sterke en betrouwbare partner aan de diverse onderhandelingstafels. De VNC dat zijn we met zijn allen en dat staat samen sterk voor en door cabinepersoneel. In het komende VNC Magazine dat volgende week wordt verspreid, vind je een historisch overzicht van wat de VNC tot nu toe heeft kunnen betekenen.

Namens sectiebesturen KLM: Annette Groeneveld, Chris van Elswijk, Marion Leguijt, Nol Visser, Ingrid Brama, Roberto Tunzi, KLC: Andrea de Vries, Ilona Lafertin, transavia: Sander Kok, Beatrijs Wijtvliet, Angela Visser, TUI: Renate Nagtegaal en medewerkers Ingeborg Boerstra, Jannette Passchier, Rita Zovanyi.

Lees je onze berichten en ben je cabinecollega maar (nog) geen VNC lid? Doe echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze moeilijke tijden. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480.

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA