Vliegen maximale aantal stretches

31 mrt. 2014

Daar wij veel vragen van leden ontvangen inzake dit afgesproken punt in het principeakkoord, tref je hieronder meer informatie aan. Hoe zit het nu eigenlijk?De afspraak om maximaal vier stretches te vliegen is altijd voor de looptijd van de cao geweest. Dit liep dus eigenlijk tot 1 maart
Daar wij veel vragen van leden ontvangen inzake dit afgesproken punt in het principeakkoord, tref je hieronder meer informatie aan.

Hoe zit het nu eigenlijk?
De afspraak om maximaal vier stretches te vliegen is altijd voor de looptijd van de cao geweest. Dit liep dus eigenlijk tot 1 maart 2014. KLC was bereid om dit uit te stellen tot 31 december 2014 maar hier was de VNC het niet mee eens. Na onderhandelingen zijn we tot de datum 1 juli 2015 gekomen. Een datum waar wij blij mee kunnen zijn! Waarom? Omdat het maximale aantal stretches voor 15 maanden is vastgelegd en komende mei de nieuwe cao-onderhandelingen zullen starten. De VNC is van mening dat vier stretches vliegen het maximale per dag is. Dit punt staat dan ook hoog op onze eisenlijst voor de komende onderhandelingen.

Mocht je hier nog vragen over hebben, bel: 020-5020480 of email sectiebestuur.klc@vnconline.nl ons dan!


KLC sectiebestuur

 

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA