Vervolg cao-overleg met KLM

13 okt. 2022
Morgen, vrijdag 14 oktober, zullen de cabinebonden het cao-overleg met KLM vervolgen. De eerdere overleggen van 5, 6 en 16 september jl. hebben nog niet tot een resultaat geleid.
De VNC vindt zowel het loonbod als de andere voorstellen van KLM met betrekking tot besteedbaar inkomen tot nu toe onvoldoende, zeker gezien de huidige maatschappelijke ontwikkelingen en de hoge inflatie.
We zullen deze dag gebruiken om gezamenlijk te verkennen welke ruimte er is om nader tot elkaar te komen.

Zoals jullie van ons gewend zijn, zullen wij jullie zo snel mogelijk na dit overleg informeren over de voortgang.

Wil je meer uitleg en achtergrondinformatie of heb je vragen over dit onderwerp of andere werk-gerelateerde zaken? Geef je dan op voor één van onze digitale infosessies. De eerstvolgende sessie is op maandag 24 oktober om 14:00 uur. Opgeven kan via deze link.

Roberto Tunzi, Marije Kroese, Carolina Bouwer, Ivo Kruse Koster, Ingrid Brama, Chris van Elswijk
KLM Sectiebestuur

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA