• home
  • Actueel
  • Vernieuwing en ervaring in ons KLM Servicedeskteam

Vernieuwing en ervaring in ons KLM Servicedeskteam

1 sep. 2021
Onze KLM servicedeskmedewerkers kwamen gisteren bijeen waarbij twee collega’s werden geïntroduceerd. Met eenbander Claudia Hofman en purser Levi Emmerik komt er zowel vernieuwing als ervaring bij en staat er weer een compleet en versterkt team klaar voor jullie! Al deze cabinecollega’s weten wat er speelt binnen het korps en geven je graag en goed antwoord op jouw vragen.

Denk aan issues rondom je rooster, het Verzoekensysteem, de WRR of verlofdagen en allerhande CAO-zaken. De collega’s van de Servicedesk hebben belangrijke service-elementen besproken. Zo kunnen zij jullie - onze leden - nog beter van dienst te zijn! Uiteraard gaan zij discreet met je gegevens en vragen om
.
Tijd voor een luisterend oor
Tevens bieden zij een luisterend oor, wat zeker in deze moeilijke (corona)tijd belangrijk blijkt. We ontvangen namelijk diverse signalen, bijvoorbeeld over service-aanpassingen maar ook zorgen rondom wisselende roosters, vooral aangaande Europa. Eveneens leeft de onzekerheid of de luchtvaart wel verder gaat aantrekken, hoe het vaccinatiebeleid zich wereldwijd ontwikkelt en wat de toekomst zal brengen. Dergelijke belangrijke onderwerpen kaarten wij aan in het overleg met KLM waarbij we de zaken voor het korps zo goed mogelijk proberen te regelen.

De servicedesk is bereikbaar via servicedesk@vnconline.nl en 020-5020480. Daarnaast kun je met vragen en feedback ook meedoen aan onze leden-infosessies (16 september 10.30 - 11.30 uur en 29 september 11.00 - 12.00 uur, inschrijven kan via deze link  

Marije Kroese, Chris van Elswijk, Ingrid Brama, Roberto Tunzi, Ivo Kruse Koster en Carolina Bouwer, KLM sectiebestuurders VNC.

Op de foto: Frank Oostenbrug, Doenja Racz, Eric Manders, Lilian de Jager, Claudia Hofman en Levi Emmerik.Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA