Verkiezingsperiode Ondernemingsraad easyJet

10 mei 2016
Vanaf 30 april tot 16 mei is in de crewroom van easyJet de ‘old school’ stembus open. EasyJet collega’s kunnen dan middels pen en papier stemmen en zo hun vertegenwoordigers in de nieuw op te richten Ondernemingsraad kiezen. 

Inmiddels is er naar de VNC leden van easyJet een Verkiezingsspecial verzonden. Die info staat ook op deze website in een speciale button ‘easyJet verkiezingen’. Zo raak je op de hoogte van de drijfveer van de VNC kandidaten en hun inzet en motivatie voor de Ondernemingsraad.

Stem! 
Voor een goede belangenbehartiging is het belangrijk om een goede vereniging achter je te hebben staan. De VNC is die vereniging voor cabinepersoneel met jarenlange ervaring! Het enige wat we van jullie vragen is om te stemmen op een VNC Ondernemingsraadkandidaat.

Word lid 
Ook niet-leden mogen stemmen voor de VNC kandidaten voor de ondernemingsraad. Uiteraard verwelkomen we graag nog meer nieuwe easyJetleden. Lees de info op deze website eens rustig door en als je overtuigd bent, klik dan op Lid worden’. En sluit je aan bij de grootste werknemersvertegenwoordigers van cabinepersoneel in Nederland.

Het VNC bestuur wenst alle VNC kandidaten een succesvolle campagne met als resultaat veel stemmen!

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA