Verkiezingen KLM Ledenraad in aantocht!

23 jul. 2021
Met gepaste trots kunnen we melden dat 107 leden zich hebben aangemeld als kandidaat voor de nieuwe Ledenraad. Volgens de statuten betekent dit met het huidige aantal KLM leden dat er 80 zetels zijn in de Ledenraad. Daarom organiseren we digitale verkiezingen van 26 juli t/m 7 september.

Professioneel en onafhankelijk bureau Inkesta zal de verkiezingen verzorgen.

Hoe verlopen de verkiezingen?
Iedere kandidaat staat met naam, functie en foto op de verkiezingslijst, eventueel aangevuld met een korte motivatie die de kandidaat zelf kan invullen. Alle VNC-leden van de KLM-sectie ontvangen maandag 26 juli een mail van Inkesta met uitleg hoe je jouw (anonieme) stem digitaal kan uitbrengen. Omdat er 80 zetels zijn kun je op meerdere kandidaten stemmen, met een maximum van 80. Zodra de stemperiode is gesloten en alle stemmen zijn geteld, informeren we op 8 september eerst de kandidaten en maken erna de uitslag bekend.

Succes voor alle kandidaten
Wij bedanken alle kandidaten omdat het - zeker in deze lastige tijd - het geen vanzelfsprekendheid is om je actief op te stellen, we zijn daar bijzonder trots op.

Succes dus voor hen die zich samen met het bestuur willen inzetten voor de belangen van collega’s!
 
Roberto Tunzi, Chris van Elswijk, Ingrid Brama, Ivo Kruse Koster, Carolina Bouwer, Marije Kroese
KLM Sectiebestuur

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA