Veel contact tussen VNC en KLM inzake Ebola

11 aug. 2014

Er is op dit moment veel aan de hand in de wereld. Ebola, brandhaarden waar we overheen vliegen en de problemen in Gaza. De VNC heeft veel contact met KLM over deze onderwerpen. De VNC vindt het belangrijk te weten wat de situatie is en welke maatregelen KLM neemt. Dat doen we omdat
Er is op dit moment veel aan de hand in de wereld. Ebola, brandhaarden waar we overheen vliegen en de problemen in Gaza

De VNC heeft veel contact met KLM over deze onderwerpen. De VNC vindt het belangrijk te weten wat de situatie is en welke maatregelen KLM neemt. Dat doen we omdat we denken te weten wat onze collega's belangrijk vinden en nodig hebben om al deze zaken het hoofd te bieden en ook om informatie te kunnen geven aan leden die ons bellen met vragen.

Gelukkig loopt het contact met KLM goed. Wij hebben bijna dagelijks contact met het OCC (Operation Control Center) en Inflight over route's, TLV en Ebola. Voor Ebola heeft KLM een 'contingency team' opgericht dat iedere dag bijeenkomt. Na afloop worden wij op de hoogte gesteld van de risico inschatting en eventuele maatregelen. Wij krijgen alle informatie die naar crews gaat en bespreken met KLM alle signalen die wij van onze leden krijgen. Die input wordt gewaardeerd.

De situatie in Afrika is nog niet onder controle en daarmee is alles een moment opname. Bij ontwikkelingen kunnen er allerlei aanvullende maatregelen nodig zijn die nu nog niet aan de orde zijn. Het blijft dus noodzaak om de vinger aan de pols te houden en dat doet de VNC zeer zeker. 

VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA