• home
  • Actueel
  • Vanwege grote belangstelling: opnieuw VNC leden-infosessies voor KLM leden

Vanwege grote belangstelling: opnieuw VNC leden-infosessies voor KLM leden

25 jul. 2016

Vanuit onze leden - maar overigens ook vanuit het korps en niet leden - is er blijkbaar grote behoefte aan face tot face informatie omtrent de koers die KLM wil varen en het standpunt van de VNC. Veel collega's geven namelijk bij ons aan dat zij van KLM onvoldoende en onduidelijke informatie krijgen, ook op persoonlijke vragen. Voor alle duidelijkheid: alle leden krijgen persoonlijk antwoord en voor hen zijn er infosessies, we zijn daar enorm druk mee maar dat is ook de taak van een vereniging: de belangen van haar leden behartigen.
Omdat ook onze komende leden-infosessies op 27 en 28 juli zo goed als vol zitten, hebben we als KLM sectiebestuur opnieuw besloten om extra VNC infosessies in te plannen voor onze KLM leden. Deze worden gehouden op dinsdag 2 en woensdag 3 augustus van 15.00 – 17.00 uur op het VNC kantoor te Schiphol-Oost. Inschrijven graag via secretariaat@vnconline.nl

KLM sectiebestuur


Lees je onze berichten en ben je cabinecollega maar (nog) geen VNC lid? Doe echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze moeilijke tijden. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480.

 

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA