Vakantieverklaring KLM verbeterd

31 jul. 2013

Wellicht heb je het gelezen in het Grocabulletin van onze Groepscommissie collega's, maar ook wij wijzen we je er op dat de onderwijsinspectie en sommige scholen streng zijn in het eventueel goedkeuren van vrije tijdsaanvragen voor leerlingen buiten schoolvakanties om. De GC heeft samen
Wellicht heb je het gelezen in het Grocabulletin van onze Groepscommissie collega's, maar ook wij wijzen we je er op dat de onderwijsinspectie en sommige scholen streng zijn in het eventueel goedkeuren van vrije tijdsaanvragen voor leerlingen buiten schoolvakanties om.

De GC heeft samen met KLM gezocht naar verbeteringen  voor de vakantieverklaring - die je bij KLM kan opvragen als je aan bepaalde voorwaarden voldoet -. Dat is gelukt en inmiddels doorgevoerd. Het gaat om de volgende extra zin: 'Normaliter valt 1 x in de 4 jaar de vakantieperiode van het vliegend personeel in de schoolvakantie'.

Hopelijk heeft deze zin tot resultaat dat voor collega's met kinderen het 'vrij buiten de schoolvakanties' eenvoudiger te realiseren is. De instructies vind je op klm4u.

We wensen alle vakantiegangers een fijne tijd toe,

KLM sectiebestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA