• home
  • Actueel
  • Vacature VNC Sectiebestuurslid transavia.com

Vacature VNC Sectiebestuurslid transavia.com

22 aug. 2014

De statutaire zittingstermijn van Sander Kok - bestuurslid en voorzitter transavia.com sectie - loopt per november 2014 af.
transavia.com sectie - loopt per november 2014 af. Hij zal zich herkiesbaar stellen, maar formeel is er sprake van een vacature. 

De statuten schrijven voor dat een bestuurslid voor een periode van vier jaar wordt gekozen.Onze transavia.com leden zullen tijdens de Ledenvergaderingen in oktober stemmen over de invulling van deze vacature. Een uitnodiging hiervoor volgt op een later tijdstip.

Als bestuurslid werk je in een team van vliegende collega's dat wordt ondersteund door een professioneel onderhandelaar. Je bent als voorzitter en bestuurder van de transavia.com-sectie verantwoordelijk voor alle bij die functie behorende taken binnen de VNC. Ben jij geïnteresseerd? Dan kun je hierover meer informatie opvragen bij ons secretariaat.

Kandidaat stellen
Volgens de statuten moet je je schriftelijk bij ons kandidaat stellen en verklaren dat je bij benoeming bereid bent om een bestuursfunctie te aanvaarden. Dat doe je door de bereidverklaring volledig in te vullen en te verzenden naar de VNC. Verder hebben wij een CV, een brief met je motivatie en een (digitale) pasfoto van je nodig. Daarnaast dienen twaalf VNC leden van de transavia.com sectie jouw kandidatuur met hun handtekening te ondersteunen.

Je kunt de bereidverklaring samen met de andere benodigde documenten mailen naar secretariaat@vnconline.nl. Eventueel kun je ook alles hardcopy inleveren bij het VNC postvak op het Bemanningencentrum of langsbrengen/opsturen naar VNC, Stationsplein 406 te Schiphol Oost.

De benodigde documenten moeten vrijdag 19 september 2014 bij de VNC binnen zijn.

transavia.com sectiebestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA