Vacature VNC sectiebestuurslid transavia

17 feb. 2020
De statutaire zittingstermijn van Angela Visser, bestuurslid transavia-sectie, loopt in april 2020 af. Zij zal zich herkiesbaar stellen, maar formeel is er sprake van een vacature.
De statuten schrijven voor dat een bestuurslid voor een periode van vier jaar wordt gekozen.

Als transavia bestuurslid werk je in een team van vliegende collega’s dat wordt ondersteund door een professioneel onderhandelaar. Als sectiebestuurder informeer en beantwoord je vragen van leden over cao gerelateerde zaken. Ben je geïnteresseerd? Dan kun je meer informatie opvragen bij ons via sectiebestuur.transavia@vnconline.nl

Kandidaat stellen
Vanuit de VNC draagt het sectiebestuur Angela Visser voor als voorkeurskandidaat. Dat wil echter niet zeggen dat anderen zich niet verkiesbaar kunnen stellen. Heb jij de motivatie en wil je je verkiesbaar stellen? Stel je dan schriftelijk bij ons kandidaat en verklaar dat je bij benoeming bereid bent een bestuursfunctie te aanvaarden. Dat doe je door de bereidverklaring (volledig ingevuld) samen met een CV, een motivatiebrief en een (digitale) pasfoto bij de VNC te bezorgen. Daarnaast dienen twaalf VNC leden van de transavia-sectie jouw kandidatuur middels hun handtekening te ondersteunen.
Je kunt de bereidverklaring samen met de andere benodigde documenten mailen naar secretariaat@vnconline.nl.

De benodigde documenten moeten vóór 29 februari 2020 bij de VNC binnen zijn.

Tijdens de ledenvergadering op 14 april aanstaande (tijd: 14.00 uur, uitnodiging volgt nog) kan er gestemd worden over de invulling van deze vacature. Daarnaast zal er dan ook een update over de cao-onderhandelingen worden besproken.


Sectiebestuur transavia


Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA