Vacature VNC sectiebestuurslid transavia

20 jan. 2017

De statutaire zittingstermijn van Angela Visser en Beatrijs Wijtvliet, bestuursleden transavia-sectie, loopt in april 2017 af. Dit betekent dat er een vacature voor twee personen beschikbaar is.
De statuten schrijven voor dat een bestuurslid voor een periode van vier jaar wordt gekozen. Tijdens een ledenvergadering van de transavia-sectie zal worden gestemd over de invulling van deze vacature.

Als bestuurslid werk je in een team van vliegende collega’s dat wordt ondersteund door een professioneel onderhandelaar. Als sectiebestuurder informeer en beantwoord je vragen van leden over cao gerelateerde zaken. Ben je geïnteresseerd? Dan kun je meer informatie opvragen bij ons via sectiebestuur.transavia@vnconline.nl

Kandidaat stellen
Volgens de statuten moet je je schriftelijk bij ons kandidaat stellen en verklaren dat je bij benoeming bereid bent een bestuursfunctie te aanvaarden. Dat doe je door de bereidverklaring (klik hier) volledig in te vullen en te verzenden naar de VNC.

We hebben ook een CV, een brief met je motivatie en een (digitale) pasfoto van je nodig. Je kunt de bereidverklaring samen met de andere benodigde documenten mailen naar secretariaat@vnconline.nl.

De benodigde documenten moeten voor 1 maart 2017 bij de VNC binnen zijn.

Sectiebestuur transavia

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA