Vacature VNC Sectiebestuurslid KLM

3 jun. 2014

De statutaire zittingstermijn van Ingrid Brama - bestuurslid KLM-sectie en hoofd communicatie VNC - loopt per augustus 2014 af. Zij zal zich herkiesbaar stellen, maar formeel is er sprake van een vacature. De statuten schrijven voor dat een bestuurslid voor een periode van vier jaar
De statutaire zittingstermijn van Ingrid Brama - bestuurslid KLM-sectie en hoofd communicatie VNC - loopt per augustus 2014 af. Zij zal zich herkiesbaar stellen, maar formeel is er sprake van een vacature.

De statuten schrijven voor dat een bestuurslid voor een periode van vier jaar wordt gekozen. De Ledenraad van KLM zal daarom tijdens de Ledenraadsvergadering van augustus 2014 stemmen over de invulling van deze vacature.
Als bestuurslid werk je in een team van vliegende collega's dat wordt ondersteund door een professioneel onderhandelaar. Je bent als hoofd communicatie en KLM-sectiebestuurder verantwoordelijk voor alle bij die functie behorende taken binnen de VNC. Ben je geïnteresseerd? Dan kun je meer informatie opvragen bij ons secretariaat.

Kandidaat stellen
Volgens de statuten moet je je schriftelijk bij ons kandidaat stellen en verklaren dat je bij benoeming bereid bent een bestuursfunctie te aanvaarden. Dat doe je door een bereidverklaring volledig in te vullen en te verzenden naar de VNC. We hebben ook een CV, een brief met je motivatie en een (digitale) pasfoto van je nodig. Daarnaast dienen twaalf collega's jouw kandidatuur met hun handtekening te ondersteunen.

Je kunt de bereidverklaring samen met de andere benodigde documenten mailen naar secretariaat@vnconline.nl, of alles hardcopy inleveren bij het VNC-postvak op het Bemanningencentrum of  bij de VNC, Stationsplein 406 te Schiphol-Oost.

De benodigde documenten moeten voor donderdag 17 juli 2014 bij de VNC binnen zijn.

 

               nbsp;                                                                        


Sectiebestuur KLM

 

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA