Vacature VNC sectiebestuurslid KLC

30 mei 2013

De statutaire zittingstermijn van Daisy Panis - bestuurslid en voorzitter KLC sectie - loopt per augustus 2013 af. Zij zal zich herkiesbaar stellen, maar formeel is er sprake van een vacature. De statuten schrijven voor dat een bestuurslid voor een periode van vier jaar wordt gekozen.
De statutaire zittingstermijn van Daisy Panis - bestuurslid en voorzitter KLC sectie - loopt per augustus 2013 af. Zij zal zich herkiesbaar stellen, maar formeel is er sprake van een vacature.

De statuten schrijven voor dat een bestuurslid voor een periode van vier jaar wordt gekozen. Onze KLC leden zullen tijdens een Ledenraadsvergadering  stemmen over de invulling van deze vacature. Een uitnodiging hiervoor volgt op een later tijdstip.

Als bestuurslid werk je in een team van vliegende collega's dat wordt ondersteund door een professioneel onderhandelaar. Je bent als voorzitter en bestuurder van de KLC sectie verantwoordelijk voor alle bij die functie behorende taken binnen de VNC. Ben jij geïnteresseerd? Dan kun je hierover meer informatie opvragen bij ons secretariaat.

Kandidaat stellen
Volgens de statuten moet je je schriftelijk bij ons kandidaat stellen en verklaren dat je bij benoeming bereid bent om een bestuursfunctie te aanvaarden. Dat doe je door de bereidverklaring volledig in te vullen en te verzenden naar de VNC. Verder hebben wij een CV, een brief met je motivatie en een (digitale) pasfoto van je nodig. Daarnaast dienen twaalf collega's jouw kandidatuur met hun handtekening te ondersteunen.

Je kunt de bereidverklaring samen met de andere benodigde documenten mailen naar secretariaat@vnconline.nl. Eventueel kun je ook alles hardcopy inleveren bij het VNC postvak op het Bemanningencentrum of langsbrengen/opsturen naar VNC, Stationsplein 406 te Schiphol Oost.

De benodigde documenten moeten voor vrijdag 14 juni  2013 bij de VNC binnen zijn.

KLC-Sectiebestuur

 

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA