Vacature VNC sectiebestuurslid ArkeFly

11 jun. 2013

De VNC zoekt per direct bestuursleden voor haar ArkeFly sectie. Als bestuurslid werk je in een team van vliegende collega's dat wordt ondersteund door een professioneel onderhandelaar. Interessant en leerzaam en je kennis en werkzaamheden kan van grote betekenis zijn voor je
De VNC zoekt per direct bestuursleden voor haar ArkeFly sectie. Als bestuurslid werk je in een team van vliegende collega's dat wordt ondersteund door een professioneel onderhandelaar. Interessant en leerzaam en je kennis en werkzaamheden kan van grote betekenis zijn voor je collega's!

Samen sterk is ons motto, dus vrees niet maar meld je aan.

De statuten schrijven voor dat een bestuurslid voor een periode van vier jaar wordt gekozen. Je bent als sectiebestuurder van de ArkeFly sectie verantwoordelijk voor alle bij die functie behorende taken binnen de VNC. Ben jij geïnteresseerd? Dan kun je hierover meer informatie opvragen bij ons secretariaat.

Kandidaat stellen Volgens de statuten moet je je schriftelijk bij ons kandidaat stellen en verklaren dat je bij benoeming bereid bent om een bestuursfunctie te aanvaarden. Dat doe je door de bereidverklaring volledig in te vullen en deze samen met jouw CV, een brief met je motivatie en een (digitale) pasfoto te mailen naar secretariaat@vnconline.nl.

Eventueel kun je ook alles hardcopy inleveren bij het VNC postvak op het Bemanningencentrum of langsbrengen/opsturen naar VNC, Stationsplein 406 te Schiphol-Oost. Twijfel je of wil je informatie, bel ons op 020-5020480. We hopen spoedig een aantal ArkeFly collega's te spreken!

VNC Sectiebestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA