Vacature VNC sectiebestuurder KLM

3 mei 2016

De statutaire zittingstermijn van collega Marion Leguijt (KLM-sectiebestuurslid en algemeen secretaris) loopt per augustus 2016 af. Zij zal zich herkiesbaar stellen, maar formeel is er sprake van een vacature.
De statuten schrijven voor dat een bestuurslid voor een periode van vier jaar wordt gekozen. De KLM Ledenraad zal tijdens de vergadering van augustus 2016 stemmen over de invulling van deze vacature.

Meer informatie
Als bestuurslid werk je in een team van vliegende collega's dat wordt ondersteund door een professioneel onderhandelaar. Je bent als KLM-sectiebestuurder verantwoordelijk voor alle bij die functie behorende taken binnen de VNC. Ben je geïnteresseerd? Dan kun je meer informatie opvragen via secretariaat@vnconline.nl.

Kandidaat stellen
Volgens de statuten moet je je schriftelijk bij ons kandidaat stellen en verklaren dat je bij benoeming bereid bent een bestuursfunctie te aanvaarden. Dat doe je door de bijgevoegde bereidverklaring volledig in te vullen en te verzenden naar de VNC. We hebben ook je CV, motivatiebrief en een (digitale) pasfoto nodig. Daarnaast dienen twaalf VNC leden van de KLM-sectie jouw kandidatuur middels hun handtekening te ondersteunen.

Je kunt de benodigde documenten mailen naar secretariaat@vnconline.nl of hardcopy deponeren in het VNC-postvak op het Bemanningencentrum of bij ons kantoor: Stationsplein 406 te Schiphol Oost. De benodigde documenten dienen voor maandag 4 juli 2016 bij de VNC binnen zijn.

Sectiebestuur KLM

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA