Vacature VNC sectiebestuurder easyJet

15 okt. 2021
Dino Brunst zal zich verkiesbaar stellen en door de VNC worden voorgedragen als voorkeurskandidaat voor de vacature van VNC sectiebestuurder easyJet. Uiteraard staat het andere easyJet leden vrij om ook te solliciteren.

Direct kandidaat stellen of meer informatie? Bel of mail ons gerust, we staan je graag te woord: 020 5020480 of sectiebestuureasyjet@vnconline.nl.

Meer informatie over wat we bieden en wat we zoeken vind je hier.

Kandidaat stellen
Volgens de statuten dien je je schriftelijk bij ons kandidaat te stellen en verklaren dat je bij benoeming bereid bent een bestuursfunctie te aanvaarden. Dat doe je door de volgende zaken de VNC te doen toekomen:
deze bereidverklaring (volledig ingevuld!)
• jouw CV
• brief met jouw motivatie
• 12 handtekeningen van easyJet/VNC leden die jouw kandidatuur ondersteunen.
• een (digitale) pasfoto mag worden meegezonden.

Het totaalpakket moet voor 21 oktober 2021 bij de VNC binnen zijn. Mail alles naar secretariaat@vnconline.nl. Afgeven of via de post sturen is tevens mogelijk: Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC, t.n.v. sectiebestuur easyJet, Stationsplein 406, 1117 CL te Schiphol-Oost.

Bij geschiktheid zullen kandidaten worden voorgedragen en wordt er uiteindelijk door de leden van de betreffende sectie gestemd over de invulling van deze vacature.

VNC bestuur


Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Word nu ook lid/Become a member

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA