Vacature VNC sectiebestuurder easyJet

5 mrt. 2021
De statutaire zittingstermijn van collega Farah van Keeken (bestuurder easyJet-sectie) loopt in juli 2021 af. Zij zal zich herkiesbaar stellen en door de VNC worden voorgedragen als voorkeurskandidaat maar formeel is er sprake van een vacature.

Als bestuurslid werk je in een team van vliegende collega’s, dat wordt ondersteund door professionele specialisten. Naast het afsluiten van CAO’s voor cabinepersoneel, ben je in deze functie nauw betrokken bij en mede verantwoordelijk voor  arbeidsvoorwaardelijke zaken en individuele belangenbehartiging. Hiervoor is inhoudelijke kennis van zaken nodig en dien je je goed voor te bereiden op vergaderingen. Bovendien houd je de uitvoering en opvolging van acties in de gaten en ben je mede verantwoordelijk voor de algemene vertegenwoordiging van VNC-leden.

Gezochte kwaliteiten
Als teamlid is jouw individuele bijdrage voor de collectieve belangen zeer relevant en belangrijk. Kortom: je bent een teamspeler met een sterke eigen identiteit, kunt strategisch denken en handelen plus snel schakelen. Het is belangrijk dat je een situatie, probleem of vraagstuk goed kunt analyseren en stevige vaardigheden op het gebied van interpersoonlijke communicatie en relatievorming zijn een pre. Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Mail dan naar sectiebestuureasyJet@vnconline.nl.

Kandidaat stellen
Vanuit de VNC zal huidig bestuurder Farah van Keeken worden voorgedragen als voorkeurskandidaat. Dat neemt niet weg dat anderen zich eveneens verkiesbaar kunnen stellen. De statuten schrijven voor dat een bestuurslid voor een periode van vier jaar kan worden gekozen. Je dient je daarvoor schriftelijk kandidaat te stellen bij ons en te verklaren dat je bij benoeming bereid bent een bestuursfunctie te aanvaarden. Dat doe je door de bereidverklaring (volledig ingevuld) samen met jouw CV, een motivatiebrief en een (digitale) pasfoto bij de VNC te bezorgen. Daarnaast behoren ten minste twaalf VNC leden van de easyJet-sectie jouw kandidatuur middels hun handtekening te ondersteunen.

Je kunt alle benodigde zaken mailen naar secretariaat@vnconline.nl of (per post) bezorgen: Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC, Stationsplein 406, 1117 CL te Schiphol-Oost. Dit totaalpakket moet uiterlijk vrijdag 16 april 2021 bij de VNC binnen zijn.

VNC bestuur

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA