Vacature VNC sectiebestuurder easyJet

25 mrt. 2020
De statutaire zittingstermijn van collega Ron Sneijder (voorzitter easyJet-sectie) loopt per juli 2020 af. Hij zal zich herkiesbaar stellen, maar formeel is er sprake van een vacature sectiebestuurslid easyJet.
De statuten schrijven voor dat een bestuurslid voor een periode van vier jaar wordt gekozen. De VNC leden van easyJet zullen eind april (datum volgt nog) per stemming hun keuze kunnen maken over de invulling van deze vacature.

Meer informatie
Als bestuurslid werk je in een team van en voor cabinecollega's. Je bent als easyJet-sectiebestuurder verantwoordelijk voor alle bij die functie behorende taken binnen de VNC. Ben je geïnteresseerd? Dan kun je meer informatie opvragen via secretariaat@vnconline.nl.

Kandidaat stellen
Volgens de statuten moet je je schriftelijk bij ons kandidaat stellen en verklaren dat je bij benoeming bereid bent een bestuursfunctie te aanvaarden. Dat doe je door de bijgevoegde bereidverklaring volledig in te vullen en te verzenden naar de VNC. We hebben ook je CV, motivatiebrief en een (digitale) pasfoto nodig. Daarnaast dienen twaalf VNC leden van de easyJet-sectie jouw kandidatuur middels hun handtekening te ondersteunen.

Je kunt de benodigde documenten mailen naar secretariaat@vnconline.nl of hardcopy bij ons kantoor (laten) bezorgen: Stationsplein 406 te Schiphol Oost. De benodigde documenten dienen voor donderdag 16 april 2020 bij de VNC binnen te zijn.

VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA