• home
  • Actueel
  • Vacature Servicedesk medewerker VNC transavia sectie

Vacature Servicedesk medewerker VNC transavia sectie

31 okt. 2019
Wegens significante toename van het aantal leden wil het transavia sectiebestuur op korte termijn gaan uitbreiden en is op zoek naar een medewerker voor de servicedesk. Als medewerker van de servicedesk ben je een belangrijke schakel tussen de VNC-leden en het sectiebestuur.

Wat vragen wij:
Als medewerker Servicedesk ben je vaak het eerste aanspreekpunt voor onze leden via telefoon of per e-mail. Je bent op de hoogte van de kerntaken en - waarden van de VNC en draagt deze op prettige en enthousiaste wijze uit. Jouw handelswijze is energiek en mensgericht; je maakt gemakkelijk contact en verbinding. Je bent in staat om, vanuit een respectvolle houding, aandachtig te luisteren en de verkregen informatie te analyseren op relevantie en urgentie.
Je bent ten behoeve van het rooster minimaal twee dagen per week beschikbaar voor inzet als medewerker Servicedesk in de inwerkperiode. Na deze inwerkperiode vind er een evaluatie plaats en kan er een termijn van 4 jaar worden afgesproken.  

Taken
Je beheert alle e-mails en telefoongesprekken die binnenkomen bij de Servicedesk. Onderwerpen die daarbij vooral maar niet uitsluitend voorkomen zijn:
Het verzoekensysteem
De (nieuwe) roosterregeling
Vakantie
Ziekte- en re-integratieproces
(Dreigend) arbeidsconflict
Vragen over arbeidsvoorwaarden (CAO)

Verantwoordelijkheden
Als medewerker Servicedesk ga je zeer regelmatig met (zeer) privacygevoelige informatie om. In het belang van de leden en in het belang van de VNC dien je te werken volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ook wel de Privacy wet genoemd.
Je bent en werkt discreet en bent uiterst terughoudend met delen van informatie met derden.

Wat kunnen wij jou bieden:

Vergoeding
Medewerkers Servicedesk ontvangen een dagvergoeding en een reiskostenvergoeding. Deze dagvergoeding kan gezien worden als compensatie voor de gemiste barbox provisie.
De dagen zullen worden gefaciliteerd door het sectiebestuur in jouw rooster.

Ga jij de uitdaging aan om naast je vliegend vak samen met het bestuur je in te zetten voor jouw transavia collega’s?

Laat ons dan je motivatie weten: stuur die voor vrijdag 22 november aanstaande met cv en pasfoto naar Angela Visser, voorzitter transavia sectie: angela.visser@vnconline.nl

Sectiebestuur transavia

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA