Vacature sectiebestuurder KLC

30 jan. 2020
Wil jij de uitdaging aangaan om op te komen voor de belangen van jouw cabinecollega’s bij KLC? Dan is de rol van sectiebestuurder bij de VNC wellicht iets voor jou! Kandidaat stellen kan tot 10 februari aanstaande.
 
Per 01-02-2020 zegt KLC sectiebestuurder Andrea de Vries haar vliegcarrière vaarwel en daarmee komt die positie - met een termijn tot april 2022 - vrij. Je kunt je als KLC Cabin Attendant verkiesbaar stellen. De andere positie wordt op dit moment door Cas Voskuyl bekleedt, hij zal aanblijven.

Voorkeurskandidaat
Vanuit de VNC draagt het Sectiebestuur cabinecollega Luc van der Eijk voor als voorkeurskandidaat. Dat wil echter niet zeggen dat anderen zich niet verkiesbaar kunnen stellen. Heb jij de motivatie en wil je je verkiesbaar stellen? Stel je dan schriftelijk bij ons kandidaat verklaar dat je bij benoeming bereid bent een bestuursfunctie te aanvaarden. Dat doe je door de bereidverklaring (volledig ingevuld) samen met een CV, een motivatiebrief en een (digitale) pasfoto bij de VNC te bezorgen. Daarnaast dienen twaalf VNC leden van de KLC-sectie jouw kandidatuur middels hun handtekening te ondersteunen.

Digitaal aanmelden
Je kunt de bijgevoegde digitale bereidverklaring samen met de andere benodigde documenten mailen naar secretariaat@vnconline.nl. Het totaalpakket voor een geldige kandidaatstelling (de bereidverklaring, CV, motivatiebrief (digitale) pasfoto en 12 handtekeningen van KLC VNC leden ter ondersteuning) dienen vóór 10 februari bij de VNC binnen te zijn.

Teamwerk van vliegende collega’s
Je werkt in een team van vliegende collega's dat wordt ondersteund door een professioneel onderhandelaar. Naast het afsluiten van een cao voor cabinepersoneel, ben je nauw betrokken bij zaken op het gebied van arbeidsvoorwaarden, vliegveiligheid en de vertegenwoordiging van VNC-leden op zowel nationaal als Europees niveau.

Tijdens de ledenvergadering op 4 maart aanstaande (uitnodiging volgt nog) kan er gestemd worden over de invulling van deze vacature.

Heb je interesse in deze functie, dan kun je meer informatie opvragen via sectiebestuur.klc@vnconline.nl. We staan je graag te woord.

VNC bestuur

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA