• home
  • Actueel
  • Vacature KLC sectiebestuurder: inschrijving verlengd tot 14 februari

Vacature KLC sectiebestuurder: inschrijving verlengd tot 14 februari

5 feb. 2018
Neem jij de uitdaging aan om op te komen voor de belangen van jouw cabinecollega’s bij KLC? Dan is sectiebestuurder worden bij de VNC jouw kans!  
De sluitingsdatum voor kandidaatstelling is bijgesteld naar 14 februari aanstaande.

Kandidaat stellen
Je dient je schriftelijk bij ons kandidaat te stellen en verklaren dat je bij benoeming bereid bent een bestuursfunctie te aanvaarden. Dat doe je door de bereidverklaring (volledig ingevuld) samen met een CV, een motivatiebrief en een (digitale) pasfoto bij de VNC te bezorgen. Daarnaast dienen twaalf VNC leden van de KLC-sectie jouw kandidatuur middels hun handtekening te ondersteunen.

Aanmelden kan digitaal of per post
Je kunt de bijgevoegde digitale bereidverklaring samen met de andere benodigde documenten mailen naar secretariaat@vnconline.nl.
Je kunt het ook via de post verzenden of afgeven: VNC, Stationsplein 406, 1117 CL te Schiphol-Oost. Het totaalpakket voor een geldige kandidaatstelling (de bereidverklaring, CV, motivatiebrief (digitale) pasfoto en 12 handtekeningen van KLC VNC leden ter ondersteuning) dienen voor 14 februari 2018 bij de VNC binnen te zijn.

Huidige sectiebestuurders Ilona en Andrea
Per april 2018 verlopen de statutaire zittingstermijn van de huidige KLC sectiebestuursleden Ilona Lafertin en Andrea de Vries. Ilona stelt zich niet meer verkiesbaar waardoor deze plek door een nieuwe collega ingevuld dient te worden. Andrea stelt zich wél verkiesbaar maar die vacature van sectiebestuurslid staat ook open voor eventuele andere kandidaten.

Teamwerk vliegende collega’s
Onze statuten schrijven voor dat een bestuurslid voor een periode van vier jaar wordt gekozen. De tweede termijn duurt (eenmalig) drie jaar. Je werkt in een team van vliegende collega's dat wordt ondersteund door een professioneel onderhandelaar. Naast het afsluiten van een cao voor cabinepersoneel, ben je nauw betrokken bij zaken op het gebied van arbeidsvoorwaarden, vliegveiligheid en de vertegenwoordiging van VNC-leden op zowel nationaal als Europees niveau.

Tijdens de ledenvergadering van 27 februari aanstaande (uitnodiging volgt nog) kan er gestemd worden over de invulling van deze vacatures.

Heb je interesse in deze functie, dan kun je meer informatie opvragen via sectiebestuur.klc@vnconline.nl. We staan je graag te woord.
 
VNC Bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA