Update P12 transavia parkeerpaskosten

5 mrt. 2020
We hebben, zeer teleurstellend, nog altijd geen reactie gehad van transavia op onze brief waarin we vóór 1 maart 2020 een oplossing voor de problematiek omtrent de forse verhoging van de parkeerkosten P12 hebben geëist.
 
Zoals eerder gemeld legt onze werkgever de rekening van de nieuwe overeenkomst tussen transavia en de Schiphol Group vooralsnog volledig bij het cabinepersoneel neer.

Negatieve reacties
Twee weken geleden hebben we transavia onze bezwaren daarover gestuurd en om een oplossing gevraagd. Er is in de wandelgangen een formele reactie toegezegd maar deze hebben we niet gehad.
Recent is er door transavia op Yammer een bericht geplaatst waarvan de strekking kort samengevat lijkt dat het bedrijf het cabinepersoneel met een sterk verhoogd parkeertarief opzadelt. Dat bericht is niet goed gevallen bij het cabinekorps en heeft opnieuw tot een stroom van negatieve reacties geleid.

Het oude parkeercontract loopt reeds af op 1 april aanstaande dus de noodzaak om snel met een fatsoenlijke oplossing te komen is hoog. Vandaag is er dan ook een reminder naar transavia gestuurd voor een spoedige en acceptabele reactie op deze buitenproportionele verhoging van het parkeertarief.

We houden jullie op de hoogte

sectiebestuur transavia
Angela Visser en Antonie Kloots

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA