Ultimatum transavia verlopen

4 sep. 2017
Vandaag is het VNC ultimatum over de gestelde looneis bij transavia verlopen. Transavia heeft niet gereageerd op ons ultimatum. Dit betekent dat de voorbereidingen inzake het actietraject onverminderd zullen worden voortgezet.

Vandaag zal VNC in een aparte brief aan transavia laten weten dat wij verdere stappen zullen ondernemen met het voorgenomen actietraject.

Je ontvangt vandaag een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link waarmee jij als VNC-lid één keer je stem kunt uitbrengen. Door gebruik te maken van de link, kun jij als VNC-lid aangeven of je voor of tegen het uitvoeren van werkonderbrekingen bij transavia bent.

Er staan op de agenda twee actievergaderingen gepland. De eerste vergadering vindt vandaag plaats van 14:00 uur tot 16:00 uur. De tweede actievergadering wordt gehouden op woensdag 6 september van 14:00 uur tot 16:00 uur. Beide actievergaderingen zijn op het VNC-kantoor te Schiphol-Oost. Voor de goede orde vermelden wij dat er alleen digitaal gestemd kan worden!

Je kunt tot woensdag 6 september 14:00 uur stemmen. Tijdens de tweede actievergadering zullen we de stemmen tellen en de uitslag bekend maken. Als de meerderheid van de stemmers akkoord gaat met acties, zullen we gaan starten met werkonderbrekingen. Wanneer deze werkonderbrekingen van start zullen gaan en hoe het in zijn werk gaat, zullen we je spoedig laten weten.

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben over het actietraject, neem dan contact met ons op via sectiebestuur.transavia@vnconline.nl

Sectiebestuur transavia

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA