• home
  • Actueel
  • Uitvraag van jouw Transavia Cao top 5 Uitnodiging brainstormsessie pré cao-overleg Transavia

Uitvraag van jouw Transavia Cao top 5 Uitnodiging brainstormsessie pré cao-overleg Transavia

6 okt. 2022
Op 4 november en 16 december staat er pré Cao-overleg met Transavia gepland. Jullie input daarvoor is van groot belang. Daarom vragen we traditiegetrouw al onze leden om hun Cao top 5. Via deze link kun je dat ons op een snelle een eenvoudige wijze laten weten. Tot 1 november staat die mogelijkheid open. Alvast dank voor je moeite en hieronder geven we meer toelichting op het proces.

We starten het eerste overleg zo’n vijf maanden voordat de huidige cabine cao afloopt, eind maart 2023. Daarbij is tijdige input van jullie welkom, zo kunnen wij ons voorbereiden en sterk gaan maken voor jullie verbeterpunten. Het formulier om jouw Transavia cao top 5 door te geven staat i.v.m. het eerste overleg tot 1 november aanstaande open.

Doe mee met cao brainstormen
Na het inleveren van jullie top 5 nodigen we jullie ook van harte uit om mee te doen met onze pré cao brainstormsessies op donderdag 3 november. In de door jullie nog aan te dragen cao top 5 zullen hoogstwaarschijnlijk onderwerpen zitten die extra aandacht vereisen. Daarom houden we drie brainstormsessies op 3 november. Zo kunnen we ons samen met jullie vroegtijdig en gedegen voorbereiden en ook mogelijke cao-pijnpunten op tijd bij Transavia aankaarten.

Uitnodiging brainstormsessie
De brainstormsessies op 3 november zijn onderverdeeld in 3 tijdsblokken:
  • 11.00 uur tot 12.30 uur
  • 15.00 uur tot 16.30 uur
  • 20.30 uur tot 22.00 uur

Inschrijven voor een van de drie sessies kan via dit bijgevoegde formulier waarbij je aan dient te geven met welke sessie je wilt meedoen. Je ontvangt dan twee dagen voor aanvang de link voor digitale deelname. We hopen jullie online te zien en spreken!

Om actueel te zijn en te blijven zullen we op een nog nader te bepalen datum in december opnieuw drie brainstormsessies uitschrijven.

Lauren Klaassen & Antonie Kloots
Sectiebestuur Transavia


Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA