Uitvraag transavia cao oproepkrachten

21 jan. 2020
VNC vertegenwoordigt ook de oproepkrachten bij transavia. Voor deze groep gaat er komend jaar het één en ander wijzigen vanwege de WAB, Wet Arbeidsmarkt in Balans.
Daar zullen wij binnenkort meer informatie over delen.  

Daarnaast loopt de huidige cao voor deze groep af op 1 april 2020 en zijn wij op zoek naar onderwerpen die leven bij onze oproepkrachten, deze zullen worden meegenomen in de voorstellenbrief die naar transavia zal worden gestuurd.

Heb jij onderwerpen voor deze voorstellenbrief, geef ze aan ons door via cao.transavia@vnconline.nl. Dit kan t/m vrijdag 14 februari 2020.

Wij kijken uit naar jullie input.

sectiebestuur transavia

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid: aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA