• home
  • Actueel
  • Uitslag Verkiezingen GC/OR bekend: mooi resultaat voor de VNC

Uitslag Verkiezingen GC/OR bekend: mooi resultaat voor de VNC

22 apr. 2022
Na twee weken intensief campagne voeren zitten de verkiezingen voor de Ondernemingsraad (OR) en de Groepscommissies (GC) erop. Ruim 55% van het korps cabinepersoneel heeft gestemd en het grootste gedeelte daarvan bracht zijn/haar stem uit op een kandidaat van de VNC. Wij zijn erg dankbaar voor het vertrouwen dat deze stemmen vertegenwoordigt.

De resultaten
Voor de OR van de KLM zijn er in totaal 9 zetels te verdelen voor het cabinepersoneel van KLM en KLC, 6 van deze zetels zijn naar de VNC gegaan.

Voor GC 31 (Inflight Services) behaalde de VNC wederom 13 van de in totaal 20 beschikbare zetels.

Voor GC 51 van KLC was er één kandidaat minder dan het aantal beschikbare zetels, waardoor verkiezingen overbodig waren: drie van de vier beschikbare zetels zijn naar de VNC gegaan.

Zodra al onze kandidaten persoonlijk zijn geïnformeerd over hun verkiezingsresultaat, zullen wij onze vertegenwoordigers in de nieuwe GC en OR bekend maken.

Heel veel dank voor het stemmen!
De uitslag van deze verkiezingen is een enorme waardering en steun voor de VNC en in het bijzonder voor onze (gekozen) kandidaten. Onze dank gaat dan ook uit naar iedereen die zijn of haar stem heeft uitgebracht op één van onze kandidaten. In de VNC stand op het bemanningencentrum ondervonden wij ook veel support en belangstelling, waarvoor dank.

Tot slot zijn wij iedereen die aan de verkiezingen heeft meegewerkt – onder wie al onze kandidaten en het campagneteam – erkentelijk voor hun inzet en enthousiasme.

KLM en KLC sectiebestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA