• home
  • Actueel
  • Uitnodiging (online) KLM/KLC Cabine Pensioenplein

Uitnodiging (online) KLM/KLC Cabine Pensioenplein

7 aug. 2020
Wil je helemaal bij zijn in pensioenland? Meld je dan voor 14 augustus aan voor het jaarlijkse Cabine Pensioenplein voor KLM en KLC cabinepersoneel. Ditmaal is het, in verband met coronamaatregelen, online en wel op 8, 9 en 10 september. Opgeven kan via www.klmcabinefonds.nl/cabinepensioenplein2020.

Het Pensioenfonds Cabinepersoneel heeft een gevarieerd online programma opgesteld met drie dagen van informatieve en leuke pensioen-webinars voor een fit pensioen.
  
Webinar 1: Gezondheidscheck pensioenfonds
Het bestuur geeft een update van de financiële gezondheid van het pensioenfonds en behandelt actuele ontwikkelingen zoals het pensioenakkoord in relatie tot ons pensioen(fonds). Tijdens dit webinar is er gelegenheid tot het stellen van vragen.
 
Webinar 2:  Work-out ‘Fit je pensioen in’
Vitaliteitscoach Ricardo Munier toont hoe je fit kan blijven en samen met collega’s ga je aan de slag met oefeningen en handige tips voor een goede dagelijkse work-out. Wie aanmeldt vóór 14 augustus, ontvangt een Cabine-fitband waar tijdens dit webinar uitleg over het gebruik van wordt gegeven zodat je er daarna zelfstandig mee kan trainen.
 
Webinar 3: Pensioen in kaart
Je wilt je wel in je pensioen verdiepen, maar weet niet zo goed waar te beginnen? De pensioendeskundigen nemen je in vier stappen mee bij het in kaart brengen van je eigen pensioen: hoeveel pensioen krijg ik, hoe kan ik dit beïnvloeden, hoe zet ik de NAP (Netto Aanvullende Pensioenregeling) in en heb ik voldoende of moet ik iets extra’s regelen?

Kies zelf wanneer je welk webinar wilt volgen: op 8 september in de ochtend (9.30-12.00 uur) of 9 en 10 september in de middag (13.00-16.00 uur) en meld je aan via www.klmcabinefonds.nl/cabinepensioenplein2020. Meer info vind je op https://klmcabinefonds.nl/cabinepensioenplein2020

VNC bestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA