• home
  • Actueel
  • Uitnodiging Maak kennis met Lauren Klaassen, kandidaat Transaviabestuurder

Uitnodiging Maak kennis met Lauren Klaassen, kandidaat Transaviabestuurder

26 nov. 2021
Recent hebben wij jullie gemeld dat Lauren Klaassen zich kandidaat stelt voor de VNC functie van Transavia sectiebestuurder. We nodigen jullie graag uit voor een (digitale) kennismaking op donderdag 2 december vanaf 14.00 uur of op dinsdag 7 december vanaf 15.30 uur. Aanmelden kan via dit formulier!

Je kunt daarop aangegeven op welke datum jij wilt aansluiten. Tijdens deze sessies zal Lauren toelichten waarom zij zich verkiesbaar heeft gesteld en is er ruimte voor het stellen van vragen. We hopen jullie op een van die dagen te mogen verwelkomen!

Verder kun je in de week van 13 tot en met 16 december 2021 jouw digitale stem gaan uitbrengen, daarover informeren we jullie later nog uitgebreider.

Hieronder stelt Lauren zich alvast beknopt voor.
Angela Visser & Antonie Kloots
sectiebestuur Transavia

Hi collega’s,

Ik ben Lauren Klaassen, 35 jaar en samen met mijn 9 jarige dochter en onze kat woonachtig in Badhoevedorp. Voordat ik bij Transavia begon, heb ik in de horeca gewerkt en een jaar als secretaresse in de makelaardij. Sinds 2007 werk ik als cabine collega bij Transavia, sinds 2016 ben ik Purser.

Ik heb mij als kandidaat voor het VNC sectiebestuur opgegeven omdat ik de belangen van mijn collega’s wil behartigen. Daarnaast vind ik het interessant om me verder te verdiepen in arbeidsvoorwaarden en daarbij ook het bedrijf nog beter te leren kennen. Ik ben leergierig, een harde werker en een doorzetter, ik hou van aanpakken en ga geen uitdaging uit de weg. Privé houd ik van een glas wijn drinken met vrienden (liefst met een lekkere borrelplank erbij). Een frisse neus halen op het strand en/of in het bos, alsook met m’n dochter lekker op pad gaan is ook favoriet. Eveneens reis ik graag naar Zuid Spanje, waar mijn vriend de helft van het jaar woont om samen met hem en onze meiden te genieten van het Spaanse leven.

Tijdens de komende infosessies heb je de mogelijkheid om mij wat beter te leren kennen.
Hopelijk tot dan!

Lauren

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA