Uitnodiging ledenvergadering TUI Fly sectie

26 sep. 2017
Bij deze nodigen wij jullie van harte uit voor een ledenvergadering van de VNC voor de TUI Fly-sectie. Deze vergadering zal plaatsvinden op dinsdag 14 november a.s. van 15.00 tot 17.00 uur op het VNC kantoor op Schiphol-Oost. Graag bespreken wij de stand van zaken en ook is er ruimte voor vragen.

Het is belangrijk dat zoveel mogelijk leden naar deze vergadering komen. Je kunt je onderwerpen en vragen van te voren mailen naar renate.nagtegaal@vnconline.nl

We zijn nu al een tijd bezig om erkenning van TUI Fly te krijgen maar tot op heden worden we als gesprekspartner nog steeds buiten de deur gehouden. Ook wordt de VNC niet geaccepteerd bij arbeidsvoorwaardelijk overleg tussen leden van de VNC en TUI Fly, waardoor we een civiele procedure hebben opgestart. Zoals eerder gecommuniceerd is er 12 februari 2018 een mondelinge behandeling in de rechtbank. Het is belangrijk dat ook de leden hun input hierin geven. Wij hopen dan ook op een hoge opkomst tijdens de vergadering.

Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om via secretariaat@vnconline.nl te melden of je aanwezig bent op 14 november om 15.00 uur.

Graag tot dan!!

Renate Nagtegaal
Sectiebestuurder TUI Fly

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA