• home
  • Actueel
  • Uitnodiging ledenvergadering transavia sectie op 5 juli 2018

Uitnodiging ledenvergadering transavia sectie op 5 juli 2018

24 mei 2018
Op 5 juli zal er op het VNC kantoor te Schiphol-Oost een ledenvergadering plaatsvinden. Tijdens deze vergadering willen wij jullie graag bijpraten over lopende zaken zoals o.a. de vorderingen – stand van zaken - van de T-bids werkgroep die ook bekend staat als de werkgroep ‘Goed Cabinerooster’ en het onderwerp winstdelingsregeling.

Vanzelfsprekend zal er ook ruimte zijn voor onderwerpen die jullie tijdens deze bijeenkomst met het transavia sectiebestuur willen bespreken. Desgewenst kunnen de onderwerpen op voorhand aan ons toegestuurd worden via sectiebestuur.transavia@vnconline.nl.

De vergadering wordt gehouden op het VNC kantoor te Schiphol-Oost, aanvang 15:00 tot 17:00 uur. Je kunt jezelf aanmelden via secretariaat@vnconline.nl.

Voor het parkeren van de auto raden wij jullie aan om gebruik te maken van de parkeerplaats bij Hangaar 5 van transavia. Vergeet daarvoor niet je HV-ID mee te nemen.

T.z.t. sturen wij jullie de definitieve agenda toe.
Graag tot donderdag 5 juli!

Sectiebestuur transavia

Lees je als cabine-collega mee maar ben je (nog) geen VNC lid? Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Zo doe je echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA