Uitnodiging KLC ledenvergadering

8 dec. 2017
Graag nodigen we jullie uit voor de ledenvergadering van de KLC-sectie van de VNC op donderdag 14 december a.s.

Deze vergadering begint om 13.00 uur en zal tot 15.00 uur duren (met een eventuele uitloop) in het VNC kantoor aan het Stationsplein 406 te Schiphol-Oost (Constellation gebouw, t.o. KLM gebouw 133).

Tijdens deze extra ledenvergadering willen we jullie uitgebreid informeren over het voorstel van KLC en wat dit daadwerkelijk zou betekenen voor de KLC CA. Daarnaast willen wij van jullie horen of jullie bereid zijn om verdere stappen te ondernemen tegen KLC om zo een volledige winstdeling én loonsverhoging te krijgen. De VNC is namelijk van mening dat het tijd is dat de KLC CA loon krijgt zonder dat daar bezuinigings- en/of productie verhogende maatregelen tegenover staan.
   
De agenda van de ledenvergadering is als volgt:

1.        Opening
2.        Mededelingen
3.        Bespreken cao-proces
6.        Moties
7.        Rondvraag
8.        Sluiting

Ben je van plan de vergadering bij te wonen, dan vragen wij je dit ons te laten weten vóór dinsdag 12 december a.s. Dit kan via sectiebestuur.klc@vnconline.nl of via telefoonnummer 020-5020480.

Gezien de huidige status van het cao-proces roepen wij jullie op om massaal te komen. We hebben jullie mening en steun nodig om het tij te kunnen keren! Samen sterk!

We zien je graag op 14 december!
 
KLC sectiebestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA