Uitleg KLC salarisverhoging en winstdeling

22 mrt. 2018
Naar aanleiding van vragen van leden betreffende de KLC salarisverhoging die niet zou kloppen op de salarisstrook en de winstdeling die niet wordt uitgekeerd in maart maar in april, wil de VNC hierbij duidelijkheid verschaffen.

Na contact met het HR Shared Service Center blijkt dat de salarisverhoging wel geïmplementeerd is en ook terug te zien zou zijn in de salarisstrook van maart 2018. Hierin is de salarisverhoging van januari, februari en maart 2018 dan ook meegenomen. De salarisverhoging betreft €50,- bruto per maand, in geval van een fulltime dienstverband komt het bedrag op €150 bruto voor de afgelopen drie maanden.
Mocht het zo zijn dat dit niet het geval is dan raadt de VNC je aan contact op te nemen met het HR Shared Service Center.

Winstdeling 2016 en 2017 in april
Betreft de winstdeling van 2016 is het KLC helaas niet gelukt dit uit te keren in maart. Dit wil automatisch zeggen dat deze tegelijk wordt uitgekeerd met de winstdeling van 2017 in april 2018.

Wij zijn ons ervan bewust dat jullie vragen hebben omtrent de implementatie van de CAO. Afgelopen dinsdag hebben wij KLC gevraagd dit zo snel mogelijk te communiceren naar het korps. Wij blijven er op aandringen dat KLC deze week nog met nieuws komt.

Mochten jullie nog vragen hebben voor ons neem dan gerust contact op.

Sectiebestuur KLC

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA