Uitbetaling KLM winstdelingsregeling 2017

19 apr. 2018
Vandaag ligt bij alle KLM-ers een brief op de mat met daarin de hoogte van het bedrag van de winstdelingsregeling over 2017 en een felicitatie van het bedrijf. We hebben met z’n allen een fantastisch resultaat neergezet het afgelopen jaar en dat is dan ook zeker een felicitatie waard!

De implementatie van de verbeterde Winstdelingsregeling (WDR) voor het cabinepersoneel is een gevolg van de afspraken die de VNC met KLM heeft gemaakt in de nieuwe cao. Vorige maand ontving het corps een nabetaling WDR over 2016 bij het salaris en deze maand de structurele WDR. Deze laatste zal morgen, los van het maandsalaris, worden overgemaakt.

Let op: voor enkele collega’s kan dit financiële extraatje minder positieve gevolgen hebben. Zo kan het van invloed zijn op uitkeringen, alimentatie en schuldsanering of kan je in een hogere belastingschaal terecht komen. Voor dergelijke specifieke zaken kan je aankloppen bij KLM HR of bij de VNC.

De komende tijd zal er meer informatie komen over verdere afspraken uit de cao, zoals bijvoorbeeld de Vrijwillige Vertrek Regeling (VVR).
Hou onze website in de gaten voor nieuws en updates!

Sectiebestuur KLM

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA