Tweede top fotoshoot VNC op Schiphol

23 jun. 2015

Dankzij de enthousiaste medewerking van onze KLC, transavia en KLC leden is de tweede VNC fotoshoot, ditmaal op locatie Schiphol, eveneens succesvol verlopen. Opnieuw waren er welwillende Arke leden maar helaas blijft het Arke management bij hun standpunt geen medewerking te
 

 

Dankzij de enthousiaste medewerking van onze KLC, transavia en KLC leden is de tweede VNC fotoshoot, ditmaal op locatie Schiphol, eveneens succesvol verlopen. 


Opnieuw waren er welwillende Arke leden maar helaas blijft het Arke management bij hun standpunt geen medewerking te verlenen. Desalniettemin zal de binnenkort de vernieuwde VNC website, het Magazine, Facebook, Twitter en ander VNC promotiemateriaal worden opgefrist met dit kersverse en mooie fotomateriaal.

Bij deze bedanken we Henriëtte, Patrick, Cora, Ronald, Manon, Mirjam, Henna, Laura, Ella, Stephen, Barry, voor hun spontane en professionele medewerking! Ook dank aan vakkundig fotograaf Darryll Atema die af en toe halsbrekende toeren uithaalde om supershots te schieten, visagiste Mitchella van Vliet die de modellen nog mooier maakte voor de camera en assistent Sammie voor alle hulp.

VNC bestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA