Tweede NOW-regeling: noodpakket 2.0

20 mei 2020
Vanmiddag is het tweede tijdelijke NOW-pakket (Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid) door de overheid bekendgemaakt en wordt het verder toegelicht.

Wij volgen dit bij de VNC met veel belangstelling en gaan uiteraard bekijken welke eventuele gevolgen dat zou kunnen hebben voor cabinepersoneel. Een en ander zal vervolgens met onze overlegpartners bij de diverse luchtvaartmaatschappijen (easyJet, KLC, KLM, transavia) worden besproken. We zullen ook kijken wat het voor onze leden bij LEVEL Airlines kan betekenen. Als er meer bekend wordt over mogelijke gevolgen, komen we terug op de lijn over dit onderwerp.

Officiële info vanuit de overheid
Bij deze wat de Rijksoverheid heeft gepubliceerd https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/05/20/coronavirus-verlenging-en-uitbreiding-noodpakket-banen-en-economie en een korte weergave die de NOS zojuist heeft gepubliceerd https://nos.nl/artikel/2334521-steunpakket-voor-economie-met-drie-maanden-verlengd-kosten-13-miljard-euro.html

VNC bestuur

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Word nu ook lid/Become a member

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA