• home
  • Actueel
  • TUIfly en VNC kandidaat Frank Duivenvoorden gekozen in OC

TUIfly en VNC kandidaat Frank Duivenvoorden gekozen in OC

20 nov. 2017
Frank Duivenvoorden - TUIfly collega en VNC kandidaat - is gekozen in de Onderdeelcommissie Cabine Zaken TUI Fly (OC). De VNC is verheugd dat Frank de cabinebelangen wil vertegenwoordigen en wensen hem hierbij veel succes en plezier. Bovendien willen we iedereen die op hem heeft gestemd heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen.

Er waren acht kandidaten voor zes verkiesbare plekken en Frank zit er bij. Zijn ervaring van bijna 20 jaar als cabinelid, waarvan de laatste 9 jaar bij Arke/TUI, en zijn kennis uit de Hotac commissie, de Fatigue Safety Action Group, ook wel bekend als de FSAG en het Cabin Service Team kan hij nu inzetten voor de OC.

Renate Nagtegaal
sectiebestuurder TUIfly


Lees je onze berichten en ben je cabinecollega maar (nog) geen VNC lid? Doe echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze moeilijke tijden. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA