• home
  • Actueel
  • Tripartite bespreking gestart tussen KLM, vakbonden en de overheid

Tripartite bespreking gestart tussen KLM, vakbonden en de overheid

1 jul. 2022
Vandaag is na lang aandringen de tripartite bespreking gestart met alle KLM vakbonden - waaronder de VNC - werkgever KLM en de overheid. De hoofdpunten zijn de arbeidsvoorwaardelijke bijdrage en het ILO rapport. Omdat er nog vervolg aan dit eerste gesprek wordt gegeven, kunnen wij helaas inhoudelijk nog niets melden. Wel zijn we blij dat dit overleg eindelijk is gestart.

Uiteraard weten en begrijpen we hoe belangrijk het is voor al het personeel dat de opgelegde arbeidsvoorwaardelijke bijdrage snel stopt. Wij zijn doordrongen van de noodzaak hiervan en je mag erop vertrouwen dat wij als VNC collega´s doen wat nodig is in het belang van al onze leden.

Stille diplomatie
Verder doen we een beroep op jullie begrip voor het gegeven dat we nu inhoudelijk nog niets kunnen delen. Natuurlijk staat bij de VNC het vertegenwoordigen van de belangen van al onze leden altijd voorop!
Met een klik op deze link vind je recente, uitgebreide achtergronden op het VNC standpunt dat de arbeidsvoorwaardelijke bijdrage spoedig moet stoppen.

Leden infosessies
In onze KLM leden infosessies praten we jullie bij op de actualiteit en achtergronden, daarbij nemen we de tijd voor het beantwoorden van eventuele vragen. Jullie input is bovendien van groot belang. Vrijdag 8 juli om 15.00 uur is de eerstvolgende. Sluit aan en klik hier voor jouw aanmelding. We zien er naar uit jullie te zien/spreken!

Samen sterk!

Ivo Kruse Koster, Carolina Bouwer, Roberto Tunzi, Ingrid Brama, Marije Kroese en Chris van Elswijk
KLM sectiebestuurders

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA