• home
  • Actueel
  • Transavia sectiebestuur organiseert een live sessie

Transavia sectiebestuur organiseert een live sessie

29 jan. 2021
Afgelopen week hebben jullie zowel vanuit VNC als vanuit het bedrijf diverse berichten ontvangen over het komende seizoen en de eventuele consequenties voor onze HID-collega’s.

Het Transavia sectiebestuur organiseert aanstaande dinsdag 2 februari van 13.30 tot 15.00 uur een info-sessie waar wij graag in gesprek gaan met onze leden om vragen te beantwoorden, te luisteren maar ook om jullie het gesprek onderling aan te laten gaan.

Als je wilt deelnemen aan deze sessie, stuur je een mail naar sectiebestuur.transavia@vnconline.nl en de link zal worden toegezonden.

Graag tot dinsdag!

sectiebestuur Transavia
Angela Visser & Antonie Kloots  

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Word nu ook lid/Become a member

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA