• home
  • Actueel
  • transavia leden: stemmen, stemmen en nog eens stemmen

transavia leden: stemmen, stemmen en nog eens stemmen

14 apr. 2020
Als sectiebestuurders vinden we jouw stem natuurlijk belangrijk! Die stem heb je de afgelopen tijd al meerdere keren kunnen geven: over het principeakkoord corona maatregelen en over het sectiebestuur. Vandaag ontvang je nog een link om te stemmen over de uitwerkingen van het principeakkoord.

Vrijdag heeft het sectiebestuur een principeakkoord met transavia bereikt en erna zijn die afspraken met de leden gedeeld. Het is nu aan jullie om te stemmen over het door ons  behaalde resultaat dat we positief ter stemming voorleggen. Wij vinden dit principeakkoord namelijk in het belang van zowel de continu├»teit als bescherming van de werkgelegenheid.

Stemperiode principeakkoord
Vanaf vandaag (dinsdag 14 april) 11.00 uur ontvang je de link om te stemmen, dit kan t/m donderdag 16 april 16.00 uur. Lees hier nog een keer wat de gemaakte afspraken zijn waarover je gaat stemmen.

Functie sectiebestuurder
De stemming voor de functie van sectiebestuurder staat nog open t/m vandaag (dinsdag 14 april) 14.00 uur. Later deze dag maken we die uitslag bekend.

Heb je geen stemlink ontvangen voor de functie van sectiebestuurder (t/m vandaag 14.00 uur) of voor de uitwerking afspraken transavia principeakkoord (vanaf vandaag 11.00 uur) en zit deze ook niet in je spambox? Neem dan even contact met ons op sectiebestuur.transavia@vnconline.nl of bel naar het secretariaat 020 5020480. Deze contactgegevens kun je eveneens gebruiken voor als je vragen hebt, bijvoorbeeld  
over de uitwerking van het principeakkoord.  

Bedankt alvast voor de moeite van het stemmen!

Angela Visser & Antonie Kloots
sectiebestuur transavia

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA