• home
  • Actueel
  • Transavia leden niet akkoord met tijdelijk inleveren reis- en routekosten

Transavia leden niet akkoord met tijdelijk inleveren reis- en routekosten

16 apr. 2021
Vanwege de nog steeds minimale productie heeft Transavia bij alle bonden aangeklopt om voor de maanden maart en april de reiskosten voor de helft in te leveren en de routekosten volledig. Reiskosten die boven die 50% uitkwamen, alsmede eventueel gemaakte routekosten konden worden gedeclareerd door de medewerker en zouden dan alsnog worden uitgekeerd.

Afgelopen week kon er door VNC-leden uit de Transavia sectie gestemd worden over het protocol reis- en routekosten. De uitslag hiervan is inmiddels bekend: met 55% tegenstemmen is het voorstel voor inhouding van de kosten verworpen. Het bedrijf zal dit voor de aankomende salarisronde dus niet doorvoeren.
Transavia is inmiddels op de hoogte gesteld van deze uitkomst.

Wij bedanken onze VNC-leden voor het uitbrengen van hun stem.

Angela Visser & Antonie Kloots
sectiebestuur Transavia


Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA