• home
  • Actueel
  • Transavia leden kunnen nu stemmen over Cao principeakkoord

Transavia leden kunnen nu stemmen over Cao principeakkoord

14 jul. 2022
2022 - 2023 is nu open! Via de stemlink die je van Inkesta in de mail ontvangt, kun je als lid over deze 1-jarige cao jouw stem uitbrengen vanaf vandaag (14 juli) tot en met komende maandag 18 juli 13.00 uur. De uitslag zal daarna zo snel mogelijk volgen.

Vooraf aan deze digitale stemming hebben we voor alle leden diverse (digitale en fysieke) bijeenkomsten/infosessies gehouden om het Cao-principeakkoord toe te lichten. Naast uitleg hebben we ook vragen vanuit deelnemers kunnen beantwoorden inzake dit belangrijke onderwerp.

Maak gebruik van jouw stem!
Het is belangrijk om gebruik te maken van jouw stemrecht, doe dat dus vóór 18 juli 13.00 uur. Mocht je de stemlink van Inkesta niet in je mail kunnen vinden, check dan je spambox. Nog steeds niets? Neem dan contact op met secretariaat@vnconline.nl of bel naar 020-5020480.

Inkesta is door de VNC ingeschakeld om de onafhankelijkheid en anonimiteit van de stemming te waarborgen.

Lauren Klaassen en Antonie Kloots
Transavia sectiebestuurders


Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA